Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

11:50 17.02.2022

Візит Єпископа УПЦ до громади

Візит Єпископа УПЦ до громади

На запрошення селищного голови Олександра Сириці до селища завітав Єпископ Кропивницький і Голованівський УПЦ владика Марк. Головним питання візиту – було знайомство з територіальним устроєм громади, настроєм людей на події російської агресії та питання подальшої співпраці на території. Олександр Сириця запевнив владику Марка, що громада налаштована і відкрита до конструктивного діалогу та співпраці заради миру, добробуту і злагоди наших людей. Під час перебування владика відвідав пам’ятник Т.Г. Шевченку, оглянув декілька приміщень і земельних ділянок громади з подальшою можливістю створити громаду Православної Церкви України, саме цим питання наразі переймається отець Андрій.

19:01 16.02.2022

Відзначення Дня Єднання

Відзначення Дня Єднання

Сьогодні в Новгородці відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Єднання. Структурні підрозділи ради, старости, депутати та жителі громади з гордістю підтримали ініціативу Президента України. Ми пишаємось нашим небом і нашою землею.

16:49 16.02.2022

Життя без сміття

Життя без сміття

Останнім часом уздовж доріг, на околицях населених пунктів та й у лісових масивах доводиться спостерігати купи сміття і різного непотребу.

16:42 16.02.2022

Вшанування учасників бойових дій

Вшанування учасників бойових дій

Сьогодні в Новгородці на Алеї Героів відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Участь у заході взяли воїни-афганці, селищний голова Олександр Сириця, який теж є учасником Афганської війни, жителі громади, посадовці селищної ради та місцеві депутати. Варто нагадати, що після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність. Під час урочистостей присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих, які не повернулися з війни в Афганістані, і тих, хто віддав своє життя у військових діях на сході нашої держави.

17:06 15.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

10:20 11.02.2022

Керівники громади ознайомилися з новими світловими технологіями

Керівники громади ознайомилися з новими світловими технологіями

Тенденції сучасної громади вимагають «розумно» споживати електроенергію. Для цього використовується система керування освітленням до складу якої входять модулі керування, що знаходяться в світильниках та програмно-апаратний комплекс АСТЕРОЇД. Світильники СЭС 1-125Л11 реалізовані з модулем керування Capitan NEMO.

15:42 04.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь