Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ»

Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

15:23 16.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

11:25 15.12.2021

Шановні земляки! Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Шановні земляки! Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Проходять роки, та ми й досі відчуваємо ті трагічні події. Ми завжди пам’ятатимемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я зберегли життя мільйонів людей. Саме завдяки вашій самовідданій праці у зоні зараження, ми нині народжуємо дітей, працюємо, переживаємо радість і біль – маємо усе те, що зветься одним словом життя! Низький Вам за це уклін.

10:20 14.12.2021

"Президент України підписав закон про виділення з державного  бюджету 8 мільярдів гривень на надання допомоги у рамках  програми "єПідтримка"

"Президент України підписав закон про виділення з державного бюджету 8 мільярдів гривень на надання допомоги у рамках програми "єПідтримка"

Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку Дія, то зможете отримати 1000 грн. від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення.

10:31 13.12.2021

Програма Президента України надання допомоги "єПідтримка"

Програма Президента України надання допомоги "єПідтримка"

Президентом України оголошено Програму підтримки легального бізнесу, який постраждав від запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів під час пандемії COVID-19, шляхом стимулювання попиту серед громадян (далі – Програма).

10:27 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь