A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Нагородження вчителів

Нагородження вчителів

Сьогодні селищний голова Олександр Сириця та секретар ради Олег Вєтров привітали освітян громади з професійним святом. За нелегку, але почесну працю, професіоналізм, важливі знання і мудрі поради, активну позицію та індивідуальний підхід до навчання і виховання підростаючого покоління та розбудову Новгородківської громади і України вцілому ПОДЯКОЮ від селищного голови нагороджені: - Щербина Надія Василівна; - Ковалик Валентин Олександрович; - Баланенко Анастасія Гаврилівна; - Чала Валентина Олександрівна; - Коваленко Валентина Олександрівна. Низький уклін Вам, професіонали своєї справи та міцного здоров’я.

15:00 01.10.2021

Привітання

Привітання

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. З нагоди Дня ветерана бажаємо усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогник – завжди зігріває ваші серця!

11:23 01.10.2021

Привітання

Привітання

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек. Завдяки цим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводили абонементні картки в бібліотеках. Підтримуйте вітчизняних авторів і знайомтеся із зарубіжними. Пам’ятайте, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг.

11:17 30.09.2021

Участь громади в міжнародній виставці «AGROEXPO 2021»

Участь громади в міжнародній виставці «AGROEXPO 2021»

29 вересня Новгородківська селищна територіальна громада презентувала себе на міжнародній виставці «AGROEXPO 2021». Також були оглянуті стенди з комунальною технікою та сучасними системами опалення, які є на даний час актуальними для підприємств громади.

10:56 30.09.2021

Всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг, отримають підтримку від держави, – Марина Лазебна

Всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг, отримають підтримку від держави, – Марина Лазебна

Субсидії отримають всі, хто потребує допомоги в оплаті комунальних послуг. Про це заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час прес-конференції.

11:37 29.09.2021

Відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради

Відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради

27 вересня 2021 року проведено засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту Новгородківської селищної ради щодо розгляду проектів "Оновлення та внесення змін до генерального плану села Велика Чечеліївка Кропивницького району Новгородківської селищної ради Кіровоградської області" та "Генеральний план села Воронцівка Кропивницького району Новгородківської селищної ради Кіровоградської області".

08:04 28.09.2021

Привітання

Привітання

Дорогі дошкільні працівники! Вітаємо вас з професійним святом. Бажаємо вам всього самого найкращого, нехай збудуться ваші найпотаємніші добрі мрії. Ви - справжні герої, які взяли на себе відповідальність виховання наших дітей. Ми дякуємо вам за те, що завдяки вам наші дітки ростуть розумними, чуйними і активними. Нехай цей день буде для вас чарівним, як і весь ваш життєвий шлях.

14:19 25.09.2021

Щиро вітаємо усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятівника!

Щиро вітаємо усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятівника!

Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій, людей сильних духом, котрі забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Ваша професія – це справа людей, які з честю та гідністю виконують свої обов’язки, підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і прагнуть якнайшвидше врятувати тих, хто потребує невідкладної допомоги. У святковий для вас час прийміть щиру вдячність за вашу нелегку працю. Бажаю вам подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей. Міцного здоров’я вам, благополуччя, наснаги та витримки. Нехай мир, добробут і злагода панують у ваших оселях. Новгородківська частина в святковий день отримала 18 комплектів бойового форменного одягу разом з касками, які допоможуть нашим рятівникам бути захищеними при виконанні свого професійного обов’язку.

15:28 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь