Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Урядові зміни до Бюджетного кодексу під Держбюджет на 2022 рік

Урядові зміни до Бюджетного кодексу під Держбюджет на 2022 рік

Кабінет Міністрів України хоче ліквідувати бюджети розвитку міст й дозволити Мінфіну та місцевим держадміністраціям права ініціювати зупинку рішення про місцевий бюджет – такі зміни, зокрема, Уряд разом із проектом Держбюджету на 2022 рік (№6000) подав зміни до Бюджетного кодексу(№ 6062).

11:32 19.10.2021

Пенсійні послуги на Гіді

Пенсійні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатись, як отримати пенсійні виплати. Про це підкаже Гід з державних послуг. А ви просто клікайте на потрібну послугу в нашій підбірці найнеобхідніших держпослуг для людей пенсійного віку. Призначення пенсії за віком

16:19 11.10.2021

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

В дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці - допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі працівники освіти, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів! З професійним святом!

13:11 03.10.2021

Нагородження вчителів

Нагородження вчителів

Сьогодні селищний голова Олександр Сириця та секретар ради Олег Вєтров привітали освітян громади з професійним святом. За нелегку, але почесну працю, професіоналізм, важливі знання і мудрі поради, активну позицію та індивідуальний підхід до навчання і виховання підростаючого покоління та розбудову Новгородківської громади і України вцілому ПОДЯКОЮ від селищного голови нагороджені: - Щербина Надія Василівна; - Ковалик Валентин Олександрович; - Баланенко Анастасія Гаврилівна; - Чала Валентина Олександрівна; - Коваленко Валентина Олександрівна. Низький уклін Вам, професіонали своєї справи та міцного здоров’я.

15:00 01.10.2021

Привітання

Привітання

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. З нагоди Дня ветерана бажаємо усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогник – завжди зігріває ваші серця!

11:23 01.10.2021

Привітання

Привітання

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек. Завдяки цим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводили абонементні картки в бібліотеках. Підтримуйте вітчизняних авторів і знайомтеся із зарубіжними. Пам’ятайте, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг.

11:17 30.09.2021

Участь громади в міжнародній виставці «AGROEXPO 2021»

Участь громади в міжнародній виставці «AGROEXPO 2021»

29 вересня Новгородківська селищна територіальна громада презентувала себе на міжнародній виставці «AGROEXPO 2021». Також були оглянуті стенди з комунальною технікою та сучасними системами опалення, які є на даний час актуальними для підприємств громади.

10:56 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь