Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні пасажирам

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні пасажирам

З 21 жовтня набули чинності нові правила міжрегіональних перевезень на жовтому та червоному рівнях епіднебезпеки. Стосуються вони регулярних та нерегулярних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

15:28 01.11.2021

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності:

14:27 28.10.2021

Результати конкурсу

Результати конкурсу

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора КЗ «Новгородківський навчально- виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Новгородківської с/р визначила переможцем Меднікова Дмитра Миколайовича і рекомендувала начальнику відділу освіти укласти контракт на два роки з 1.11.2021 р. по 31.10.2023 р.

12:55 23.10.2021

Робочий візит голови Кропивницької районної ради

Робочий візит голови Кропивницької районної ради

Сьогодні до Новгородки з робочим візитом завітав голова Кропивницької районної ради Андрій Лейбенко. Робочу зустріч провів з селищним головою Олександром Сирицею, секретарем ради Олегом Вєтровим та директором лікарні Богданом Калінкою. В ході зустрічі обговорилось питання співпраці в галузі медицини, а саме створення Кропивницької центральної районної лікарні та надання послуг жителям громади.

15:51 22.10.2021

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

22 жовтня  2021 року під головуванням голови Новгородківської селищної ради Олександра Сириці відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новгородківської селищної ради.

13:34 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь