A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Новгородківської селищної територіальної громади на період до 2027 року

Новгородківська селищна рада розробляє Стратегію розвитку Новгородківської селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі - Стратегія).

11:40 05.10.2023

Про створення Ради з питань ВПО при Новгородківській селищній раді

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 04.08.2023 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», на виконавчому комітеті Новгородківської селищної ради 28 вересня 2023 року було створено Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Новгородківській селищній раді, до затвердженого складу ввійшли:

14:16 02.10.2023

До уваги жителів Новгородківської селищної територіальної громади!

1 жовтня 2023 року о 12.00 годині на центральній площі селища Новгородка, в День захисників та захисниць України, відбудеться відкриття тимчасової Алеї пам’яті нашим військовим, які віддали своє життя за вільне майбутнє України та кожного з нас. Просимо прийти та вшанувати пам’ять наших земляків. ПАМ’ЯТАЄМО І БУДЕМО ПАМ’ЯТАТИ!.. ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!

16:29 28.09.2023

Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Новгородківській селищній раді

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 812 від 04.08.2023 року «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», повідомляємо про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Новгородківській селищній раді (далі - Рада).

16:47 18.09.2023

До уваги жителів громади!

7 вересня 2023 року в приміщенні Новгородківської селищної ради буде проводити особистий виїзний прийом громадян заступник начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Колтунова Катерина Сергіївна.

10:54 04.09.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

З метою проведення сплати громадянами земельного податку за користування земельними ділянками за 2023 рік, Новгородківська селищна рада Кропивницького району Кіровоградської області запрошує жителів селища Новгородка, сіл Велика Чечеліївка та Воронцівка звернутися до Новгородківської селищної ради за адресою: смт Новгородка, вул. Центральна,13. При собі мати ідентифікаційний код.

11:57 16.08.2023

До уваги суб’єктів господарювання, які провадять свою діяльність на території громади!

Повідомляємо, що наразі стартував прийом заявок щодо отримання гранту на створення нових або розвиток існуючих переробних підприємств та створення нових робочих місць в рамках проекту "єРобота". Крім цього, Міністерство економіки України у даний час спільно з українським бізнесом, асоціаціями та експертами формують понад 10 галузевих робочих груп для обговорення та розробки конкретних і комплексних заходів для розвитку в ключових галузях економіки України. Передбачається, що на першому етапі розпочнуть роботу 5 груп за напрямами: енергетика; агропромисловий комплекс; транспорт та логістика; IT та комунікації; промисловість (машинобудування, критичні матеріали).

14:56 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь