A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

Оголошення

Центр первинної медико-санітарної допомоги запрошує жителів Новгородківської громади пройти безкоштовний медичний огляд. У складі мобільної бригади будуть лікар-гінеколог, терапевт, УЗД. Також буде можливість обстеження швидкими тестами. Телефон для довідок - 098 195 58 84.

15:19 19.06.2023

Оголошення

Новгородківська селищна рада Кропивницького району Кіровоградської області здійснює повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану – проведення державної реєстрації народження, шлюбу, смерті на території Новгородківської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області.

09:41 07.06.2023

Оголошення

Дорогі брати і сестри! 11 червня 2023 року о 9:00 годині у храмі Покрови Пресвятої Богородиці села Тарасівка Новгородківської громади відбудеться архієрейське Богослужіння, яке очолить архієрей нашої єпархії Високопреосвященніший архієпископ Марк. Запрошуємо всіх до спільної молитви!

22:53 06.06.2023

Про проведення навчання

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області (далі – РФПП) інформує Вас, що Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України проводить безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок» в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок».

13:34 02.06.2023

УВАГА КЛІЩІ!!!

При відвідуванні місць, де можуть бути кліщі, одягайте світлий однотонний одяг з довгими рукавами,який щільно прилягає до тіла – аби легше було помітити кліщів. Штани необхідно заправити,тому що кліщі частіше чіпляються за взуття і одяг,і тільки потім поступово повзуть знизу вверх. Через кожну годину перебування  на природі, треба проводити само- та взаємоогляди.

14:13 25.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь