A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

Оголошення

За повідомленням Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області опрацювання та реєстрація декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки здійснюється через портал електронних послуг ДСНС та через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

09:28 10.07.2023

Оголошення

07 липня, за адресою смт Новгородка, вул. Центральна, 1 (з 9:00 до 12:00) працюватиме мобільна бригада Благодійного фонду “Право на захист” зі збору даних на отримання фінансової допомоги від УВКБ ООН. А саме, кожен член родини загалом отримає 6660 гривень на особу.

16:38 06.07.2023

До уваги сільськогосподарських підприємств!

З метою забезпечення своєчасного та якісного проведення робіт по збиранню зернових і зернобобових культур звертаємо Вашу увагу,що Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення функцій технічного регулювання у сфері агропромислового комплексу та машинобудування для агропромислового комплексу» від 31.05.2022 року № 2296-ІХ з 17.06.2022 року дозволено рух (переміщення) сільськогосподарської техніки за межами населених пунктів, дорогами сіл,селищ,міст без обмеження за габаритами таких транспортних засобів. Переміщення повинно відбуватись в супроводі автомобіля прикриття суб’єкта господарювання. Така сільськогосподарська техніка та автомобілі прикриття обладнуються проблисковими маячками оранжевого кольору без дозволу на їх встановлення.

11:14 06.07.2023

Наближається час цвітіння амброзії полинолистої

Амброзія полинолиста – однорічна яра рослина, розмножується насінням, яке утворюється в великій кількості. Бур’ян значно збіднює грунт, пригнічує та витісняє сільськогосподарські рослини, що спричиняє значні втрати врожаю. Саме через це амброзію полинолисту віднесено до карантинних організмів. Крім того амброзія полинолиста - дуже небезпечний карантинний бур’ян – алерген, адже квітковий пилок амброзії – надзвичайно шкідливий для людини.

11:10 06.07.2023

Про участь у VIII Національному Дні Саду

05 липня 2023 року на базі ПП "Аграрна компанія 2004" (VITAGRO) село Свіршківці Чемеровецького району Хмельницької області відбудеться VIII Національний День Саду.

13:26 30.06.2023

Шановні жителі Новгородківської громади!

Запрошуємо на медичний огляд жінок  (безкоштовно) мобільною бригадою сексуального та репродуктивного здоров’я. В складі мобільної бригади: лікар-гінеколог, терапевт, УЗД, а також буде можливість обстеження швидкими тестами. Телефон для довідок - 098-195-58-84.

11:22 30.06.2023

Шановні жителі Новгородківщини!

В зв’язку з трагічними подіями, що сталися напередодні на території громади, всі заходи, в тому числі і благодійний ярмарок, приурочені Дню Конституції України, відміняються.

13:20 27.06.2023

Оголошення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про завершення процедури та оприлюднення результатів розгляду і врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації – щодо розроблення проектів «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на перехресті вулиці Криворізькій та Дружби в смт Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області» -2, 2.1, «Детальний план території частини села Вершино-Кам'янка Новгородківської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області», «Детальний план частини території села Просторе Новгородківської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області»

16:51 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь