Новгородківська селищна територіальна громада
Кропивницького району Кіровоградської області

Оголошення

Шановні мешканці області!

Адміністрація ПрАТ "Кіровоградобленерго" сповіщає, що внаслідок несприятливих погодних умов (грози, в окремих районах град, вітер до 15-20 м/с.) на території нашої області можуть статися обриви проводів ліній електропередач.

10:12 23.07.2021

Увага! Наступає строк сплати зобов'язань за результатами річного декларування!

Відповідно до п.179.7 ст.179 ПКУ фізична особа зобов'язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену в поданій нею податковій декларації.

09:29 23.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні  жителі Новгородківської селищної територіальної громади!

10:45 20.07.2021

ОГОЛОШЕННЯ

До УВАГИ! Новгородківська селищна рада повідомляє щодо  проведення Міжнародної агропромислової виставки « AgroExpo – 2021» та Покровського Ярмарку в м. Кропивницький  і надає посилання на офіційну вебсторінку Виставки

13:42 14.07.2021

БЕЗПЕКА ПРАЦІ ПІД ЧАС ЖНИВ

    Найбільш травмонебезпечним періодом в сільськогосподарському виробництві є проведення  ЗЕРНОЗБИРАЛЬНИХ РОБІТ.     Враховуючи ситуацію з травмуванням під час проведення зернозбиральних робіт, з метою запобігання нещасним випадкам, селищна рада  звертається до керівників сільськогосподарських підприємств усіх форм власності взяти під особистий контроль питання стану безпеки праці під час проведення жнивної кампанії та виконання ряду першочергових заходів: - до роботи на тракторах, зернозбиральних комбайнах та інших самохідних машинах допускати осіб віком від 18 років, які мають відповідне посвідчення та пройшли медичний огляд; не допускати до виконання цих робіт підлітків; - організація ланки технічного обслуговування; - обладнання місця відпочинку та куріння працівників, майданчики для зберігання техніки та пально-мастильних матеріалів; - провести інструктаж з питань охорони праці та пожежної безпеки з працівниками, які беруть участь у жнивах; - обертові частини сільськогосподарських машин і механізмів, зерноочисних машин повинні бути закриті; - очищення бункерів, технічне обслуговування та ремонт комбайнів проводити тільки при неробочому двигуні; - укомплектувати всі робочі місця, трактори та зернозбиральні комбайни мед аптечками першої допомоги; - забезпечити всіх працівників, які зайняті на жнивах, спецодягом, спецвзуттям та засобами індивідуального захисту згідно з існуючими нормами; - провести лабораторну перевірку опору ізоляції та контурів захисного заземлення на зерноочисних токах; - обладнати всі трактори, комбайни та сільськогосподарські машини, які зайняті на жнивах, пожежним інвентарем згідно з правилами.      Всі ці вимоги нормативно-правових актів вам відомі, але невиконання їх може призвести до непоправного. Керівникам підприємств потрібно слідкувати за усуненням виявлених порушень і з усією відповідальністю поставитися до безпеки працівників на жнивах.

10:27 09.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь